25 March 2011

jgn macam2.

ank buah mokhtar suka buat dunia aku sedikir huru-hara. bukn anak buah die yg kecik, tpi anak buah die yg sebaya dengan aku.

terbaru, die ckp die dengar atok die ckp pasal mokhtar n aku  nak bertunang. aku x tau la kalau die terlebih dengar ke ape kan...tpi, tolonglah...bukan time aku blaja nak pikir sume2 ni.

pliss..jgn smpai aku ade perasaan terpaksa untuk semua2 ni. n kesudahnye aku jdik robot yg x de hati pasal perasaan sendiri pon x mampu nak jage. aku x ready. fullstop.

2 comments:

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

leha, laki ke pompuan? kalu pompuan cun ke idak?

MAPPIAU said...

sok mokhtar dah balik dari lubnan sok ko ready la tuh