14 March 2011

gua punya darah automatik mendidih apabila.....

apabila bersepah perempuan-perempuan yg tergolong dlm stok2 kekasih lama mokhtar add FB die!!!!! kalau add semata ok lagi kot...ni kau siap feeling2 flashback cinta kau ngn mokhtar yg dah terkubur tu ......jadah ape tu pompuan woii?? terang2 kau dah nmpak dia dah ade org lain, yg kau x de keje sgt nak buat provokasi tu ape hal??? ke dah x de lelaki lain yg kau nakk....??


ucapan khas dari aku untuk mereka2 yg tergolong dlm perempuan2 x guna seperti di atas, semoga korang cepat sedar bahawa jgnlah desperate sgt smpai hak org pon kau nak sapu. tak pupus lagi de lelaki kt dunia ni....

2 comments:

MAPPIAU said...

tu sume betine tuh!! eh teremo pulak :P

L.e.y.h.a said...

aah la kak..bukn perempuan kan...hahha