22 March 2011

this week..

  • gua da stat praktikal di sekolah plg heaven didunia. cuma ade 12 kelas dari tahun 1-6. mean setip drjah cuma ade 2 kelas. pasal ape aku terkejut, pasal tu sekolah bandar..tpi murid x ramai. syorga beb...syorga..
  • err..mggu depan baru stat msuk kelas...berdebar u!!!
  • gua dah bawak pon kete ke sini..it is not easy nak biasa kan bawak manual dijalan kl ni....wpon lesen dah full, jgn tnye kenape gua letak P kt kete tu. cuma kalau ade jugak sialan2 jalan raya yg hon2 maki2, mmg wa ckp lu buta..P la bodo! P! means i'm beginner!!! hahahahaah
  • kesian si Kabir Model Renoma...hp rosak. bile gua ckp bateri hp kembung ke ape..die ckp ye..kembung mcm PEHA aku!! haram jadah lawak kau buddy....peha aku jugak yg dapt name kan...lengan kau yg besa gabak tu x lak kau perasan kan?? hahahah
  • yess...gua dapat loreng baru!! suar x yah otter, baju need otter..
  • owh..mokhtar kate nak pulang balik loreng yg die pinjm kejap mase kt PD..siap otter dah die kate.. bile aku tnye ikot badan die ke..die ckp ye... sentap tau aku dengar...mane muat cmtu..pasal die lagi slim dari aku! smpai hati..........

5 comments:

cryclown said...

selamatkan jadi guru:)

L.e.y.h.a said...

selamatkan sape? hahah

MAPPIAU said...

hahaha lawak mokhtar memang terbaekkkkk!!! :P

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

bagi aku je la loreng tu leha... ganti mafla bola....

L.e.y.h.a said...

kak di - die dengki...mmg cmtu...hahaha

gafar- x yah..kirim slm..