15 June 2011

kalendar dan air mata.

hang out dengan kawan aku yg x berapa sihat tu...asik la dok bukak kalender kat hp...bila tnye apesal asik dok tgok kalendar je. dengan selamber jawab, dok kira hari nak mati....


nasib baik kau sakit, sikit lagi aku nak tmpar mulut kau z...


tpi mcm gampang bila time tgok citer x men dengn dia, die kemain bercerita kt aku, tp aku pulak menangis sebb teringat apa die ckp tdi...

murah ke air mata aku tu untuk org yg aku syg?

2 comments:

cryclown said...

bukan murah..

itu maksudnya manusia itu ada hati, dam kamu buktinya..sama sama berkongsi:)


dan..mati bukan dalam kelendar..cakap kat dia:)

L.e.y.h.a said...

ye......