27 July 2009

~weekend yg syOk~

Assalamualaikum...

weekend yg sangat best kali ni. sepanjang hari berjalan2 kt area kl...dari pkul 12.30 - 11 malam...
sian abng i...hari penderaan untuk die....nak sangat bawak aku jalan2 pusing kl...

1st place : ampang point...
tujuan : kunon ei nak g jumpe akak aku tu haa...kak wani....sekali bleh plak die kuar dulu ngn abg die...mmg x leh pkai punyer akak... dah x jadik tu, teman jer la mamat sorg tu makan...smpai die kekenyangan...

2nd place: bsn area2 ampang point
tujuan: check duit. buduss punyer atm...out of sevices tapi x letak notis...!!!

3nd place: suria KLCC
tujuan: nak cuci mata la lagaknyEr...nak shopping masing2 kering kontang punyer poket... anak2 lord je shopping kat situ...hehehe.... last2 die kate busan la jejalan saje... ( sebenar ei mamat ni fed up aku jln laju jer tinggalkan die...hehhe...)

4th place: aquaria KLCC...
tujuan: tujuan di pehambatkan aku kat cini cume utk tgok ikan jaws peliharaan die tu ha... adeh...follow saje la... tinggalkan kang, merajuk plak....dah x de sape nak hntar aku balik kang...
tapi lame2, syok pulak....jerung lalu atas kepala beb...bergetar2 x bergetar dibuat nyer... pastu dgn kodok besar mak kucing... biawak yg landing style kekenyangan..aku pon sakai dibuat nyer...keh3...=p

5th place: taman yg dekat dengn suria klcc tu haaa..
tujuan: menghilangkan penat kaki die yg melangkah bagai nak rak dlm klcc tu... ayat power die ape tau, ' ayg, abg penat la....dah mcam buat larian 2.4 jer...' haaaa...baru ko tau cik adan, power ke x aku kalo bab berjalan2....x yah de nak pt2 lpas ni...hahhaah....=p

6th place: taman tasik titiwangsa.
tujuan: tgok pemandangan KLCC dari jauh...n kutuk org yg lalu lalang dg plbagai ragam~~ ( giLer jahat kitorg ni tahap dewa...tapi ade rafiq, die la jahat..hahaha~~~)


then.....pkul 10.15 die pon hantar la i blik dngn muke nyer kpenatan...hahhaa....lain kali jgn diajak aku ni kuar...padan muke ko mat!! huhuhuhu....cau...~~~

3 comments:

seLusUr dUniA IndaH said...

haHA

JAJALan memANg sYOk..

hUHU

LALALA ;D

Rona Realiti said...

askar weekend ek...!?
rejimen mana...!?

salam perkenalan...!!

Cik LeYha~~~ said...

selusur dunia indah ~ jejelan mmg syiokk...habis tenaga jer...x hbis duet sgt pon..huhu...=p

rona realiti ~ saye dari rej 515 aw, bukit keramat...