24 November 2010

cuti saya..yang sgt membosankan....

cuti sebulan lebih....smpai new year. ape korang ingt bagus sgt?? ye..mgkin bagus untuk org dah berkahwin. sebb boleh hadap muka laki/bini korg puas2 smapi pengsan! taPI aku x de la ckp aku dok ngn family bosan....gilerrr ko...kene penampar jepun ngn mak aku kangggg...aku cume nak cuti dari belajar jeee..hahahaha aku suke cuti...tpi bukanlah cuti yg x de aktiviti. pelisssss laaaa.....bdan gemok dowh nnti..firness pon turun... kenape la unit aku x buat annual camp time2 cuti ni??? suke lagik aku kene balun kt padang kawad. panas pon panas laaaaa............kurg2 penat2 aku pon x lah jadik ayam daging. kan?? kan??? kan???

bulan 12 nnti ade buat volunteer sukan kt bukit jalil. yelah....aku x tau sukan ape sebenarnya tpi international games la. sijil itu penting, elaun kalo dapt lagik gua sukeeeee.......cuti2 ni mmg gua mata duitan ckit...wajib lah! hhahaha...

haaa....tapi cuti2 ni gua ade invitation/projek..meh tgok list meh...(namo ei smpai kono buek list...tapi ontah dpek attend ontah tidak...hahaha)

  1. 4-12 dec : volunteer sukan ( ni wajib lahhhh............)
  2. 5hb dec : kenduri kawin EK....( kalo gua dpt attend yg ni mmg gua runner plg laju hari tu.hahaha..)
  3. 4hb dec : senamrobik kat IYC Cheras...( mej saleh punye invitation la ni....tpi mcm best yo...)
  4. 6hb dec : dinnerr kt IYC..........( pon den x tau dapek attend ke x...cian den...)

ok...dah..nak mandi...pastu g pasar malam...pastu beli cendol......huuuraaahhh!!!

4 comments:

anak merdeka said...

ape susah....tiap2 pagi tu..ko ajak la satu rumah wat PT pagi...hahaha.. kalo boring lagi...ko cat la rumah ke...kete ayah ko ke,...kira rumput kat padang ke....kira pasir depan rumah ke...aktiviti sihat semua tu....wakakaka

L.e.y.h.a said...

ko mmg pndai.

cryclown said...

hehhee..
y pntg +VE...

kmi pun ade gak event kat bkt jlil..
tpi 26,27,28 11...renang...

laki cikgu kimia said...

ko pegi je membanteras jenayah. ok ape. heh