02 July 2011

ohhhhhhh...i feel dah mcm2!!

  • sejak2 jadik outsider ni, tahap nak membuta mmg kalau boleh 24 jam mata ni nak tutup! ntah ape jenis setan kali ni yg bergayut...asiklah nak membuta saje..walaupun beralaskan toto semata...kokak2 pon 2-3 jam jugak lah aku membuta.
  • dan...mggu depan dah praktikal...dengn kekurangan duitnya yg cuma sempt merasa pegang 1k dlm masa x smpai 30 minit...dan lebur dlm masa tersebut tggl brape sen je...
  • owh...kawan aku yg operation laser jantung tu...ahamdulillah...selamat...dan aku rase die la patient ijn pertama dah boleh berjalan tawaf ijn pada hari ketiga pembedahan. giler kan???
  • mokhtar - balik 11hb ni...tpi kalau die blik 8hb pon x kuase aku nak mengmbik de....org sume dok berkurung pasal rusuhan BERSIH yg bodo tu.
  • BERSIH - cukup menyusahkan. aku ade event mindef kt ttwangsa, dengn perintah berkurung dari bapak aku. kali ni nak jugak aku tgok kalo2 tentera2 pulak yg amik alih. bukn polis. baru diorg tahu sakit x sakit tgok geng2 cdo n tank keluar .
  • laptop - mmg khas utk keje shja.
  • housemate - syg x syg aku kt diorg...llebih 48jam je aku x de kt umah komfom ade yg msg tnye aku lesap pi mane. hahahahahahaa...
  • fitness - very low....baru 1.5km dah peywai!!!!!!!
  • ok...later entri baru ade gmbaq...la ni...nak membuta pasal esk ade larian..1 malaysia kononye!!!

2 comments:

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

fitness - very low....baru 1.5km dah peywai!!!!!!!

mentekedarah tak semau memang la...

MAPPIAU said...

macam2 tau ko nih hiks. eh eh MA dah nak balik eh haaa jangan lupe siapkan hape yang patut hokeyyy akekekekeke :P